Højbjerg kiropraktor. Kliniksekretær til Højbjergklinikken 2019-05-08

Højbjerg kiropraktor Rating: 7,3/10 47 reviews

Sundhedshuset Odder: Kiroprakter • Kranio sakral • Massage

højbjerg kiropraktor

Perfekt til en fysioterapeut, psykolog, massør eller alternativ behandler mv. Ligeledes mulighed for at benytte fælleskøkken og spiserum. Pris Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Overalt hyggelige og rolige omgivelser. Betyder det så, at man ikke skal træne? Design Systematic review and meta-analysis of randomised controlled trials. Den består af en række teknikker, hvor man behandler hele kroppen for at få genetableret balancen mellem bækken og kranie. Derudover har vi to kost- og ernæringsvejledere, som er under uddannelse.

Next

BeneFiT Højbjerg

højbjerg kiropraktor

Vores kiropraktor Michael Justad har mange års erfaring som behandler på højt niveau, og har nu tid til at tage imod tilbud fra hold i nærområdet. Jette har således behandlet mange typer mennesker med mange forskellige lidelser, hvilket har givet hende stor erfaring og indsigt. I de tilfælde, hvor der er behov for yderligere undersøgelser, som ikke kan foretages på klinikken, samarbejder kiropraktoren med patientens praktiserende læge om henvisning til relevante undersøgelser. Dyrker du meget sport og ønsker du at forebygge eller behandle skader og gener i forbindelse med dette, tilbyder JustHealth sportsmassage i Højbjerg i vores klinik på Oddervej 89. Der er nem adgang til fri parkering lige foran klinikken og offentlig transport. Vi har et røntgenanlæg på klinikken og fremkalder billederne med det samme.

Next

Kiropraktorer Højbjerg

højbjerg kiropraktor

Der er naturligvis stor forskel på, om man behandler et , en stor, muskuløs mand eller en ældre patient. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker. Før en stor sportspræstation kan massage hjælpe med at forberede kroppen, musklerne og bindevævet til den forestående belastning, og efterfølgende kan massagen bruges til at normalisere bevægeapparatets funktion. Vi sørger for at få dig tilbage til et liv i bevægelse! Kiropraktoren er uddannet — og forpligtet — til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en lidelse består. Vi arbejder ud fra et helhedssyn, hvor vores behandling retter sig mod hele kroppen og ikke udelukkende mod det berørte punkt. Vi tilbyder forebyggelse og behandling til mennesker med smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet.

Next

Kliniksekretær til Højbjergklinikken

højbjerg kiropraktor

I 2002 etablerede vi Sundhedshuset i Odder. Eli Meldgaard Jensen har specialiseret sig i behandling af gravide med bækkenløsning og ischiassmerter og småbørn med kolik og søvnbesvær. Jeg havde min egen klinik i Pontefract, England i 14 år. Når vi udfører vores sportsmassage i Højbjerg, har vi fokus på dybdegående behandling af kroppens muskler og bindevæv. Ann Byrgen-Thurston er født i 1964.

Next

Kiropraktor Horsens

højbjerg kiropraktor

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Sukker giver ikke en følelsesmæssige afhængighed, den giver en biologisk afhængighed. Her arbejder vi tæt sammen med psykologer, massører, fysioterapeuter, akupunktører og zoneterapeuter. Denne evidensbaserede artikel er blevet i samarbejde mellem 26 internationale forskere. En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle smerter og nedsat funktion i muskler og led. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed.

Next

Kiropraktor Horsens

højbjerg kiropraktor

Hver tredje har på et eller andet tidspunkt i sit liv søgt læge på grund af hovedpine. Det gælder eksempelvis vores kiropraktor klinik, tandlæger, speciallæger, praktiserende læger, lokalpsykiatri, psykologer og fysioterapeuter. Hos JustHealth kan vi hjælpe dig med at udrede årsagen til din hovedpine, og give den rigtige diagnose og behandling. Erfaringer viser, at med massage ordninger kan man nedsætte stress og sygefravær, og på den måde opnå bedre livskvalitet for sine medarbejdere. Det betyder, at du kan få tilskud til behandlingen og til røntgenundersøgelsen. Michael Justad reddede mig også, da jeg — to dage før en planlagt familieferie — pludselig fik hold i lænden, og min deltagelse på rejsen hang i en tynd tråd.

Next

Kiropraktor Horsens

højbjerg kiropraktor

Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet. Jette fandt dog ikke altid lægernes behandlingstilbud gode og tilfredsstillende for patienten og tænkte, der i mange tilfælde måtte være andre og bedre behandlingsmåder. Kiropraktor i Aarhus - professionel kiropraktor-behandling samt behandling ved fysioterapeut, fysiurgisk massør, zoneterapeut, psykolog, diætist, akupunktør, mensendieck og pilates instruktør i samme. Sådan foregår behandling ved kiropraktor Kiropraktisk behandling starter med en undersøgelse og samtale, hvor patienten fremlægger problemet, og kiropraktoren stiller relevante spørgsmål og foretager en fysisk undersøgelse af problemområdet. Studiet samler op på den eksisterende forskning på området, og underbygger altså påstanden om, at effekten af kiropraktisk behandling er mindst lige så god, som at lave træning eller tage medicin. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Next

Sportsmassage Højbjerg

højbjerg kiropraktor

Kiropraktoren lytter til din evt sygehistorie, og laver en grundig undersøgelse, for at finde grunden e til dine symptomer. Sportsmassagen kan altså både bruges til at forberede kroppen til store fysiske præstationer, at restituere mellem træningspas og at lindre muskelsmerter og overbelastninger. Behandlingen er meget skånsom, og foregår på en helt anden måde, end behandling av de voksne. Det resterende beløb afregnes kontant efter hver konsultation. På kort tid formåede Michael med dry needling-behandling suppleret med massage af Klaus Hansen at gøre mig løbeklar. Det er sundt at bevæge kroppen og dyrke sport, men overgør man det, er der stor risiko for, at man får skader, som kan føre til alvorlige smerter i bevægeapparatet. Alle fordele ved motion kan læses her: From 19th to 22nd November 2018, 26 researchers representing nine countries and a variety of academic disciplines met in Snekkersten, Denmark, to reach evidence-based consensus about physical activity and older adults.

Next