Hvilken macbook skal jeg vælge 2017. Produkt 2019-04-26

Hvilken macbook skal jeg vælge 2017 Rating: 5,7/10 1694 reviews

Macbook Air eller Pro, hvilken skal du velge?

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Vi vil altså hevde at «Men den er jo så portabel»-argumentet ikke lenger veier så tungt i favør Macbook Air, men den er unektelig fortsatt lettest av de to. Vekten er henholdsvis 1,35 og 1,57 kilo. Takk for svar Har hatt eksamen denne uken, så hadde helt glemt denne tråden. Men forskjellen er sannsynligvis mindre enn du tror. De mest krævende brugere bør overveje 15 tommers versionen med quad-core-processor, mens studerende eller familier, der kan nøjes med en mere simpel maskine, som kan alle bruge, snarere skal se på en almindelig MacBook eller en MacBook Air.

Next

Bærbar computer test

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

I denne computer test får du heldigvis muligheden for at stifte bekendtskab med en række forskellige modeller, hvorfor der med stor sandsynlighed også vil være en computer, der er lige noget for dig at finde nedenfor. Lenovo Ideapad 320 er en 15,6 tommer bærbar computer, som har et utroligt flot design, og samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten og ydeevnen. Den har 500 nit lysstyrke og P3-farverum, som giver flere farvenuancer. De findes alle sammen i en basisversion, der kan konfigureres med mere hukommelse og lagerplads, hurtigere processor og i visse tilfælde også grafikprocessor. Teknologien har gjort det muligt at købe en ganske lille og tynd computer, som alligevel kan alt eller langt det meste, som man nogensinde får brug for i en computer. Skal jeg komme med en generel anbefaling, må det derfor blive MacBook Air.

Next

Hvilken Mac bør jeg velge?

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Så kunne godt tyde på at en Air ikke er skudt helt ved siden af, hvis jeg kan gå på kompromis med skærmen. Totalt for kategorien går seieren til Air, men det er bare så vidt. Alligevel er det den, man skal vælge, hvis man har brug for den sejest mulige proff-maskine. Er du i tvivl om hvilke af Apples bærbare computere der passer til behov er du ikke den eneste. MacBook Pro i både 13 og 15 tommer er en klar forbedring af både MacBook Air og MacBook på 12 tommer. Noget af det første, du bør sørge for at tage stilling til er, om du har planer om at købe en bærbar computer eller du derimod vil foretrække at have en stationær computer. Så kan du jo kjøpe en bedre Mac når du mener du er moden for det og det finnes modeller som du liker mer.

Next

De nye MacBook Pro

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Derfor er det helt store spørgsmål naturligvis, kan man med det nye udseende og de nye funktioner forsvare den høje startpris, eller er man bedre stillet med en ældre MacBook-version eller måske en Windows-maskine? Anden generation af MacBook Pro med touch-bar er oplagt for dem, der har brug for en maskine til billedredigering, 4K-video, illustrationer og digital kunst. Pricerunner med filtre i venstre side. Du får virkelig fuld valuta for pengene, hvis du vælger denne lækre og meget arbejdsomme bærbare computer. Selvom det på ingen måde er en gaming maskine, så er spørgsmålet om den alligevel kan klare det uden at tage for meget skade. Hvis du skal til at begynde på gymnasiet, og du ønsker dig en god, fremtidssikret maskine til det, så skal du ikke søge på dba.

Next

Køb af laptop: hvilken skal du vælge?

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Foto: Reuters Apple-eksperten gir Smart-leserene sine beste råd i jungelen av valg når man skal kjøpe en ny MacBook Pro: Steg 1: Riktig størrelse Ifølge Apple-bloggeren lønner det seg å ha et realistisk syn på hva man faktisk trenger, og første steg på veien er valg av riktig skjermstørrelse. Som innebygd grafikk går, er det bedre enn tidligere generasjoner, men det er fortsatt innebygd. Design og vekt Om du vil ha en lettest mulig Apple-maskin er det selvfølgelig ingen tvil: Du går for Macbook Air. Et andet sted, hvor minimalismen kommer til udtryk er i MacBook'ens porte. Det er ikke alle videoredigeringsprogrammer, der kan udnytte chippen endnu, men med den slået til kunne Movie eksempelvis kreere en H.

Next

De nye MacBook Pro

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Touch Bar letter tilgangen til enkelte funksjoner, men står stort sett utbrukt. Den er lille og lækker og har godt med plads. Det er dog imidlertid også tilfældet for mange af os, at vi gerne vil have noget så simpelt som en ekstern mus, nogle gode høretelefoner og måske endda et eksternt tastatur. Jeg er ikke fan er deres business-model og den måde, de vil kontrollere og behandle deres kunder på. Vores testmaskine endte på 4. Humac er Danmarks største Apple-forhandler og har solgt og repareret Apple-produkter siden 1989.

Next

Bærbar computer test

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Betraktet for folk som alltid har ønsket en Retina MacBook Air, snupp Apple en nedre og billig MacBook Pro inn i 2016-serien. Der sidder formentlig et langsom processor i sådan en maskine — som så bliver lidt hurtigere pga. Tastaturer Apple endret sine notatbordsleker i fjor, og i år endres dette også i MacBook Pro. Her er forskjellen først og fremst lagringsplassen, og det er dyrt å kjøpe mer enn du trenger. Så da vil det bli litt redigering av bilder og videoer i tillegg.

Next

Hvilken Mac bør jeg velge?

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

De bruker en Taptic Engine for å simulere klikkfølelsen av en tradisjonell styreflate, men over hele overflaten, og uten den faktiske mekaniske bryteren. Minner om at den pro modellen du linker til der er mid 2014 modellen, og ikke den nyeste som kom i år. Han valgte selv en 13-tommer og oppgraderte den litt. Jeg vet at det høres merkelig ut, men slik er det faktisk. Den retter sig mod de kræsne, de forventningsfulde og dem som skal udføre avancerede og komplicerede videoredigeringsopgaver eller som spiller nogle af de helt tunge spil via internettet.

Next

Macbook Air eller Pro, hvilken skal du velge?

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Derimod er keyboardet, de manglede porte, opladeren uden MagSafe og prisen værre. Det er den bedste score, vi har fået med en Intel i5-processor på en bærbar computer! Og så får du en kraftig computer i god kvalitet. MacBook Pro lineup Apples MacBook Pro-utvalg - og det inkluderer ikke MacBook eller MacBook Air - inneholder for øyeblikket fem separate modeller. Hele enheden fylder ikke meget i forvejen, så det gør den meget egnet til at tage med på lange ture eller rejser. Se denne: Batteriet er kun lige godkendt Med de 49,2 Wh lover Apple en levetid på op til 10 timer når det gælder internetsurfing og afspilning af iTunes-film. De sølvskinnende modeller med det oplyste Apple-logo vækker ikke blot opsigt på caféen — de små maskiner føles ganske enkelt som et solidt og vellavet stykke værktøj, når du har det i hænderne.

Next

De nye MacBook Pro

hvilken macbook skal jeg vælge 2017

Pt er jeg ret glad for det overblik et stort skærmbillede på iMac'en giver, men savner fleksibiliteten i at kunne tage min mac med mig rundt. Nedenunder tastaturet findes som bekendt trackpaden, og også her er der sket store ændringer. Det er rigtig godt og er med til at højne brugeroplevelsen. Totalt for kategorien går seieren til Air, men det er bare så vidt. Du kan altså ikke nåde lade op og have tilsluttet ekstraudstyr via kabel på samme tid. Ved videoavspilling er vår erfaring at du kan skvise ut rundt 11 timer av Macbook Pro og nærmere 15 timer av Air med Mavericks , så uansett hvilken du velger vil du nok kunne si deg svært godt fornøyd.

Next