Massage i næstved. ErgoMassage 2019-04-28

Massage i næstved Rating: 6,9/10 1051 reviews

Massage & kranio sakral terapi

massage i næstved

Er i april 2004 uddannet akupunktør. Selv om det virker som almindelig håndspålæggelse, er det Reiki mesterens åbning af energikanaler der er noget helt specielt. Skal man være syg for at få Reiki healing? Det sker, at vi siger nej til en klient. Mange mennesker har myoser ømme knuder i muskulaturen årsagen kan skyldes statisk arbejde, at man er nervøst anlagt og kan ikke slappe af eller hvis man har sygdomme som giver smerter. Samtidig slipper man for at skulle ud af døren med smerter. Før i tiden var det en gammel dansk købstad, der siden er vokset sig stor og nu er hjemsted for 43.

Next

Kropsmassage og sportsmassage i Næstved

massage i næstved

Efter endt uddannelse har Frank Føns arbejdet som kiropraktor i bl. Fysiurgisk massage og glascup Jeg anvender fysiurgisk massage både med udstrækning og massage med en lille glascup i min behandling, glascuppen er meget populær, da den med det undertryk den skaber, kommer helt ned i bindevævet. Selv om Reiki healing først og fremmest ses som en metode til at heale kroppen, har den absolut en harmoniserende virkning på sind og ånd. Reiki healing kan behandle og lindre akutte og kroniske lidelser. Fordi de fleste overraskes over hvor få behandlinger der skal til før man føler en bedring.

Next

Wellness i Næstved, Karrebæksminde og Tappernøje

massage i næstved

Næstved kan således lidt af det hele. Det lyder mystisk, men du vil helt sikkert mærke en rolig og fredfyldt fornemmelse, måske snurrer det lidt i kroppen, måske bliver du varm, måske bliver du træt, måske tager du på din egen drømmerejse. Og der er to trapper ved indgangen, som er til at komme op ad — selv for gangbesværede. Massage til gravide må først være efter 12 uge. Prøv Reiki healing — det er stærkt vanedannende! Vores dygtige behandlere bor selv i lokalområdet og kender således atmosfæren og folket.

Next

Velkommen til Ransdam Spa & Wellness i Næstved

massage i næstved

Det er vores garanti for ikke at love mere end vi kan holde. Med 15 års erfaring som fysiurgisk massør og muskelterapeut glæder jeg mig til at skabe en mærkbar forskel for dig. Jeg vil fortsat være i Køge hver onsdag. Man tåler ikke cup massage i stort omfang, max. Massage i Næstved Få dybdegående fysiurgisk massage hos erfaren massør i Næstved Som din massør er det min fornemmeste opgave at løsne spændinger i dine muskler og led, så du slipper for spændingsrelaterede smerter og ubehag i kroppen.

Next

Kropsmassage og sportsmassage i Næstved

massage i næstved

Vi kommunikerer ikke under behandlingen, så her er virkelig mulighed for at falde helt ned og komme i kontakt med dig selv og din krop. Nakke problemer: Jeg har selv døjet med dårlig nakke før i tiden, derfor ved jeg hvordan en god nakkemassage skal være, jeg laver udstræk og giver dig øvelser, så du selv kan holde dig vedlige. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger ved at klikke på det i menuen øverst. Hvilken terapiform der passer til dig, afhænger af dine udfordringer og hvor du befinder dig i dit liv. De smukke naturskønne områder, den rige kultur og de mange gamle bygninger har en terapeutisk effekt på krop og sjæl. Du vil altså være i centrum under hele behandlingen, hvor der er fokus på årsagerne til dine problemer — og ikke kun symptomerne. I takt med den moderne teknologis indtog på markedet, er det blevet muligt at skabe en platform, som hurtigt forbinder kunde og massør i hele landet.

Next

Kiropraktorhuset Næstved

massage i næstved

Jeg benytter her muligheden for at scanne kroppen med mine hænder. Vi ser på det hele menneske, og ikke kun, hvor det gør ondt. Vores koncept er at vi udelukkende kommer ud til vores kunder, frem for at have klinikker. Langt de fleste lidelser skyldes nemlig muskelgener, og dem er der folk der er uddannet til at hjælpe dig med. Ansigts zoneterapi Ansigtszoneterapi kaldes også for ansigtsrefleksterapi, og det er en blid og afslappende behandlingsform. Rasmus Fabricius har været ansat i klinikken siden september 2004 og medejer af klinikken siden januar 2007.

Next

Fysiurgisk Massage Næstved

massage i næstved

Smerten forværres ofte ved bilkørsel, da man bøjer benet. Du er meget velkommen til at kontakte klinikken for flere oplysninger, og for tidsbestilling. Hos mig handler det om dig og de områder af dit liv, hvor du oplever blokeringer eller andet som forhindrer dig i at være den, som du ønsker. Hvidovre, Maribo og Vordingborg fra 1984-88 og har siden 1988 været klinikejer i Næstved. Det opstår i forbindelse med særlig belastninger eller ulykkestilfælde og skaber en permanent spændingstilstand i musklen med alt, hvad det medfører af gener.

Next

Fysiurgisk massage

massage i næstved

Byen er moderne og nostalgisk på engang og er særlig rig på middelalderlig arkitektur. Ønsker du ekstra forkælelse og dybdeafspænding, kan jeg varmt anbefale at kombinere din massage med. Det handler om din psykiske og fysiske sundhed. Derfor skal du også have en helhedsbehandling og ikke kun have fokus på dine symptomer, men nærmere årsagerne til dine symptomer. For at høre nærmere, ring eller sms gerne på tlf. » Dopamin som giver følelse af gælde, entusiasme og evnen til at holde fokus.

Next