Min kæreste har en depression. Min kæreste er deprimeret.... 2019-05-04

Min kæreste har en depression Rating: 8,4/10 1673 reviews

Brevkasse: Min kæreste slog op med mig, og nu føler jeg, mit liv er gået i stå

min kæreste har en depression

Det er derfor meget vigtigt at udskyde spørgsmål om skilsmisse, til efter depressionen er overstået. I januar 2017 begyndte jeg at chatte med den her fyr som jeg mødte i det spil jeg spiller. Hvad skal jeg spise til morgenmad? Og jeg kan godt forstå, at det bare gør mega ondt. Mange, der kæmper med depression, er super hårde ved sig selv og føler sig mislykkede og værdiløse. Så sørger jeg for at have nogle aftaler med gode veninder, så jeg nyder den tid, jeg har for mig selv og får 'plejet' mig selv: hvis jeg har økonomisk overskud forkæler jeg mig selv med at shoppe lidt eller lave lidt lækkert mad. Jeg synes, at du skylder dig selv, at se på, hvad der gør, at du fra start overser et par faresignaler. Min pointe er: Uanset hvad, bliver du tvunget til at tage et valg, som er dit eget.

Next

Har min kæreste en depression?

min kæreste har en depression

Hvad nu, hvis du tog valget ikke at gøre dette, men i stedet gjorde noget andet. Hvis man har disse bivirkninger i svær grad, kan man sammen med sin læge eller psykiater overveje, om man kan skifte til et antidepressivum af en anden type. Jeg har stadig kontakt med M, som idag har det meget bedre. Jeg ville nok ikke have fortalt ham, at jeg havde været sammen med en anden. Depression er ikke ligesom et brækket ben. Du føler dig værdiløs Jeg kan aldrig finde ud af noget Folk ville have det bedre uden mig Ingen kan lide mig Kender du den slags tanker? Og guide dig videre, hvis du har brug for mere hjælp — eksempelvis hos en. Det ved jeg godt kommer igen, men hendes humørsvingninger er svære for mig at kapere.

Next

Brevkasse: Min kæreste slog op med mig, og nu føler jeg, mit liv er gået i stå

min kæreste har en depression

Din frustration giver mening og det er helt naturligt at finde dig selv utilstrækkelig, når din kæreste aldrig anerkender dit arbejde og kun beder om mere. Jeg blev meget ked af det, fordi jeg jo ikke vidste, om jeg var købt eller solgt længere. Det vil jeg gerne sætte lidt flere ord på. Kære du — hvor får jeg ondt i maven, når jeg tænker på dit indre kaos — hvordan det må føles at være i din krop. Min kæreste har fx fået det meget bedre fordi han ved, at jeg har et reelt overskud at give af, når jeg er der for ham.

Next

Hjælp

min kæreste har en depression

Og så ville jeg være åben omkring dette. De bedste hilsner Else Guldager Sundhedsplejerske ph. Du trækker dig ind i dig selv Tænk efter: Er du begyndt at holde dig mere og mere for dig selv? Der er argumenter, der taler for det ene og argumenter, der taler for det andet. Men prøv at lægge mærke til, om du har ændret dig. Så jeg vil ikke skrive så meget mere, men du er velkommen til at skrive igen hvis det lyster. Min begrænsede erfaring med den slags siger mig at folk bliver helt utrolig egoistiske mens det står på.

Next

Søger råd vedr. min kæreste som har en depression

min kæreste har en depression

Spørger han mig vil jeg sige, at jeg synes han skal prøve terapien først, da der er lang tilvænning til medicinen, måske skal han skifte præparat og justeres op og ned i doser og i mellemtiden vil han være påvirket af det kemisk og måske mindre i stand til at mærke sig selv. Skaf dig viden Som pårørende er det vigtigt, at du får kendskab til sygdommen, de vigtigste symptomer og de forskellige faser i et sygdomsforløb. Min læge punker mig virkelig også for at jeg skal dyrke motion hvilket har resulteret i at jeg har købt en personlig træner. Hvoraf vi har boet sammen i næsten alle 10. Men gennem de sidste par år har jeg følt, at han har trukket sig mere ind i sig selv og haft svært ved at være nærværende.

Next

Tror min ekskæreste har en depression

min kæreste har en depression

Det nytter heller ikke, at han hænger så meget i noget fra barndommen, vi har alle noget med fra barndommen, som kan gøre os ultra barnlige i visse situationer, men det ansvarlige voksne menneske dykker også ned i de dele af bagagen, som skaber for meget støj for os som voksne. Jaja, jeg ved godt, at det lyder som om, at det er ligeså slemt for mig, som det er for ham, men det er seriøst en umulig opgave at være der for en person, som har en så langvarig og så svær depression. Samme dag som vi går fra hinanden skriver hans far til mig, at han synes at humøret den dag var meget bedre og at hans syntes at jeg skulle besøge dem eller skrive til ham. Jeg vil rigtig gerne have noget hjælp, da min kæreste igennem mange år, er røget ind i en svær depression. Men i virkeligheden er det allervigtigste bare, at du får snakket med nogen, der kan hjælpe dig til at få det bedre igen.

Next

Søger råd vedr. min kæreste som har en depression

min kæreste har en depression

Det hele var for stort, og de ønskede ikke engang at gå ned at handle. Jeg vil gøre alt jeg kan for at give ham plads og ro og gode oplevelser, men prøve at slippe følelsen af, at det var min skyld at det hele gik galt, som det fx gjorde i går. Tre dage efter vi havde slået op, inviterede han mig på en valentinsdate. Mit råd til dig er, at du aftaler venskab, men ingen kæresteri, med din x. Et parforhold, der er truet på flere fronter Du beretter om et parforhold, hvor I har boet sammen i 10 år,…. Men jeg ved jo ikke om det er muligt. Eller måske går du med en konstant følelse af at være til besvær.

Next

Søger råd vedr. min kæreste som har en depression

min kæreste har en depression

At det selvfølgelig koster mig noget, at han er så skrøbelig. Vi har altid skændtes meget. Hvad ville du skulle gøre i handling? At tage tyren ved hornene var helt sikkert den rigtige beslutning. Snakken gjorde dog, at jeg ikke hørte fra ham i et par dage og jeg tænkte: åh, nu slår han op. Han projecterer alt sin følelse af tristhed og dårligdom over på mig, og mener at alt bliver bedre når bare han kommer væk fra mig.

Next

Hjælp

min kæreste har en depression

Lige nu er vil krav og at du siger fra, muligvis resultere i han går i seng og det er jo ikke rart. Måske ville jeg have det ok med at ordne alt det huslige, men så ville jeg også have 'lov' til at bruge computeren en time om aftenen. Jeg er ikke stolt over, at jeg ikke kunne kontrollere mine følelser der. På den måde vil problemerne derved ofte blive til at overkomme, således at man kan gennemføre den antidepressive behandling og måske tilmed opnå en større nærhed i parforholdet. Jeg ser næsten ikke venner eller familie lige nu, men det er for at få styr på alle mine tanker. Så jeg tænker, at I må snakke med hinanden om det, når din kæreste har det sådan, at det kan lade sig gøre.

Next