Opdatering af browser. Automatisk opdatering af webside. 2019-05-06

Opdatering af browser Rating: 6,8/10 39 reviews

Microsoft starter automatisk opdatering af Internet Explorer

opdatering af browser

Din sædvanlige version af Chrome erstattes ikke, når du downloader Chrome Beta. Det væsentligste indhold er en liste over kommende møder og begivenheder. Problemet er at nogen af brugerne ikke får opdateringerne at se fordi deres browser gemmer gamle sider og bare viser udseendet fra et tidligere besøg på hjemmesiden. Hvis du af en eller anden grund har slået automatisk opdatering fra, fortæller din computer dig alligevel, når der kommer en ny opdatering. Læs hvordan Firefox opdateres i Windows, Mac og Linux. Firefox og Chrome bruger allerede automatiske opdateringer, og Safari er dermed den eneste af de betydningsfulde browsere, som ikke opdaterer sig selv. Download , , og , hvor godt den fungerer for dig.

Next

Installer og opdater

opdatering af browser

Microsoft fortæller om de nye automatiske opdateringer i. Din netværksadministrator bestemmer, om du skal kunne opdatere Chrome, så det er ikke sikkert, at du kan se en valgmulighed for opdatering af Chrome. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på. Med min ie browser tvinger den til at hele siden opdateres ved hvert besøg. Det betyder, at computeren selv kan klare de løbende opdateringer for dig. . De automatiske opdateringer bliver leveret gennem Windows Update og gælder for alle brugere, der har valgt at holde deres software opdateret gennem denne tjeneste.

Next

Installer og opdater

opdatering af browser

Google Chrome opdateres automatisk, hvis en ny version af browseren er tilgængelig på enheden, så du er beskyttet af de seneste sikkerhedsopdateringer. Denne artikel giver dig links til gamle versioner af Firefox og nogle alternativer til nedgradering. Dén ide blev dog ikke til noget, men Mozilla udsender nu nye browser-versioner med meget korte mellemrum. I første omgang bliver de automatiske opdateringer indført i Australien og Brasilien, og senere bliver det rullet ud til resten af verden. Denne artikel hjælper dig med at finde ud af det.

Next

Opdatering af Google Chrome

opdatering af browser

Det samme gør din telefon. Jeg redigerer en lille hjemmeside i foreningsregi. Det er derfor at, for eksempel, ingeniørdebat. Ifølge Microsoft er det stadig 8,4 pct. På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Det gør de, fordi opdateringerne forbedrer din it-sikkerhed.

Next

Opdater dine programmer

opdatering af browser

Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Hvis du lagrer din kalender separat og kalder den fra din hjemmeside vedhjælp af noget php-kode vil php-koden altid blive opdateret. Få en Chrome-opdatering, når den er tilgængelig Chrome bør opdatere automatisk baseret på dine indstillinger for Play Butik. Men en anden konsekvens af de automatiske opdateringer er, at det fjerner fokus fra hvilken version af browseren der er installeret. Du behøver ikke selv holde øje med, om din computer og telefon er opdateret. Den vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer på disse systemer.

Next

Opdatering af Google Chrome

opdatering af browser

Hos Microsoft går der typisk adskillige år mellem de store versionsopdateringer af Internet Explorer. Med disse opdateringer kan din browser af og til få et andet udseende. Det betyder at browseren sørger for at opdatere sig selv til den seneste version uden at brugeren behøver foretage sig noget. Læs hvordan du deaktiverer eller fjerner det. Men jeg kunne lave en lille php rutine, som skriver dagens dato på siden. Derudover har jeg også indføjet metatag, som foreslået af Jakobmn.

Next

Opdater dine programmer

opdatering af browser

Så nu regner jeg med at problemet er løst. Denne browser bliver regnet som usikker og mange store websites understøtter den ikke længere. Hos Mozilla har man ligefrem overvejet helt at droppe versionsnummeret for Firefox-browseren. Få flere oplysninger om, hvordan fungerer. Det med at indføre kalenderen i siden ved et php program, som mikael forslår, kunne jeg ikke lige finde ud af. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko.

Next

Microsoft starter automatisk opdatering af Internet Explorer

opdatering af browser

Det er nemt at sætte apps og programmer til at opdatere automatisk i baggrunden. Det er åbenbart ikke til at opdrage alle brugere til at trykke på opdateringsknappen eller slå funktionen fra i deres Browser. Her fremhæver man især, at sikkerheden er meget bedre i de nye browserversioner og de automatiske opdateringer skal dermed også hjælpe med at gøre en ende på de mange usikre browserinstallationer. Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? De fleste nyere computere sørger automatisk for opdatering af styresystemet. Fra januar 2012 vil Microsoft indføre automatiske opdateringer i sin browser Internet Explorer. . .

Next